23 αλήθειες που δεν μας λένε για τον καπιταλισμό

Auteur - Sterren: 4 Van 32 Klantenrecensie


23 αλήθειες που δεν μας λένε για τον καπιταλισμό

Bestandsnaam : 23.pdf

Categorie : Zakelijk Van Financien

Bestandsgrootte : 1,022 KB

Geüpload: 10 August 2018

Price : € 9,99

Wil LezenΜας λένε ότι ο καπιταλισμός της ελεύθερης αγοράς μπορεί να έχει τα ελαττώματά του, αλλά στην πραγματικότητα δεν υπάρχει άλλη βιώσιμη εναλλακτική λύση που να προσφέρει ευημερία σε όλους. Οι Δυτικές χώρες λειτουργούν πιο αποτελεσματικά και είναι οικονομικά πιο δραστήριες σε σύγκριση με τον αναπτυσσόμενο κόσμο. Η τεχνολογική ανάπτυξη αποτελεί το μέλλον όλων μας.
Σωστό;
Λάθος! Το βιβλίο αυτό θα ταρακουνήσει συθέμελα ό,τι έχουμε ακούσει περί οικονομίας. Θα αποκαλύψει την αλήθεια για τα ψέματα που μας λένε και θα μας δείξει πώς λειτουργεί πραγματικά το σύστημα, φανερώνοντας μεταξύ άλλων ότι:

Δεν υφίσταται ελεύθερη αγορά.
Η παγκοσμιοποίηση δεν κάνει τον κόσμο πλουσιότερο.
Δεν ζούμε σε έναν ψηφιακό κόσμο – το πλυντήριο άλλαξε
τη ζωή μας σε μεγαλύτερο βαθμό απ’ ό,τι το διαδίκτυο.
Οι φτωχές χώρες είναι πιο καινοτόμες από τις πλούσιες.
Τα υψηλόμισθα στελέχη δεν παράγουν καλύτερα αποτελέσματα.

Το παρόν βιβλίο παρέχει πλήθος πληροφοριών και στοιχείων για το χρήμα, την ισότητα, την ελευθερία και την απληστία, ενώ αποκαλύπτει ότι η σύγχρονη «ελεύθερη αγορά» όχι μόνο βλάπτει τους ανθρώπους, αλλά και αποτελεί αναποτελεσματικό τρόπο χειραγώγησης της οικονομίας. Ο Τσανγκ παραθέτει εναλλακτικές λύσεις και αποδεικνύει ότι μπορούμε να ακολουθήσουμε μια καλύτερη πορεία.


Bedankt, voor Lezing of download dit 23 αλήθειες που δεν μας λένε για τον καπιταλισμό Auteur Ha-Joon Chang in top-boeken.com, kan nuttig voor u zijn en we zullen het updaten over de nieuwste Beste Kindle-boeken en u kunt het gratis downloaden voor een paar dagen. En om u uitschrijven registreren, neem dan contact op met Auteur telefoon is top-boeken.com Cliënt die bij de registratie is opgegeven.


Gerelateerd Kindle-boeken:


    23 αλήθειες που δεν μας λένε για τον καπιταλισμό STEVE JOBS (GREEK EDITION) 1Q84 - Βιβλίο 3 MICK JAGGER (GREEK EDITION)

Zoeken Kindle-boekenPopulair Kindle-boeken